Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μουντιάλ 2022: Η.Π.Α.- Ουαλία 1-1 (φάσεις+γκολ)

*
Στην πρώτη της εμφάνιση σε Μουντιάλ μετά από πολλά χρόνια, η Ουαλία ξεκίνησε μουδιασμένα θα λέγαμε στην αναμέτρηση με τις Η.Π.Α. Οι παίκτες του Rob Page δεν δημιούργησαν κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, έδωσαν χώρο στην αντίπαλη ομάδα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το γκολ που πέτυχε ο Timothy Weah, γιός του θρύλου των γηπέδων και νυν προέδρου της Λιβερίας, George Weah, λίγο πριν συμπληρωθούν 40 λεπτά στο ματς.

Στο δεύτερο ημίχρον η κατάσταση άλλαξε. Οι Ουαλία βρήκε ρυθμό και ξεκίνησε να απειλεί την εστία του Matt Turner. Δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ και η επιθετικότητά της ανταμοίφθηκε στο 82ο λεπτό, με το πέναλτι που κέρδισε ο Gareth Bale, το οποίο εκτέλεσε και ευστόχησε ο ίδιος.


Από πλευράς στατιστικής κρατάμε τις 314 επιτυχημένες πάσες των Η.Π.Α. στο Α' ημίχρονο, που όπως σημειώνει ο λογαριασμός του Twitter, OptaJack είναι 83 περισσότερες από το προηγούνενο ρεκόρ τους σε Μουντιάλ.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*